П’яного ківерцівського поліціянта та його колегу звільнили

20 Березня 2017, 18:27
2659

Поліція дисциплінарно покарала працівників Ківерцівського відділу поліції.

За підсумками службового розслідування ухвалили рішення про звільнення зі служби в поліції начальника сектору реагування патрульної поліції Віталія Алексюка та дільничного офіцера поліції сектору превенції Юлії Романюк. Про це повідомляє преc-служба поліції області.

Крім цього, до дисциплінарної відповідальності притягли начальника Ківерцівського відділу поліції, керівників секторів кадрового забезпечення та моніторингу, а також оперуповноваженого сектору кримінальної поліції.

Наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників Ківерцівського відділу поліції 17 березня підписав начальник головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

Нагадаємо, що  п’яного поліцянта з погонею наздогнали у Ківерцях. Опісля серед ЗМІ стало відомо, що горе-водія звільнять, а згодом цю інформацію офіційно підтвердив речник волинської поліції Віктор ГомольПізніше показали відео погоні, а волинські самооборонівці оприлюднили вимоги щодо цієї ситуації до високопосадовців. На противагу волинським самооборонівцям, ківерцівські активісти заступилися за поліціянта Юрія Столярчука. Потім  стало відомо склад комісії, яка розслідуватиме справу п’яного ківерцівського поліціянта ВіталіяАлексюка. А нещодавно на бесіді в інспекції Алексюк придурювався хворим

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39