Ківерцівський район візьме участь у проекті «Озеленення України»

31 Травня 2020, 11:18
Фото ілюстративне 1171
Фото ілюстративне

29 травня голова районної державної адміністрації Алла Гонтар, голова районної ради Олександр Гурський та співорганізатор глобального проекту «Озеленення України» на Волині, депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко, підписали Меморандум про співпрацю, яким засвідчили долучення до участі в проекті ківерчан.

Про це інформують на сайті Ківерцівської РДА.

Як зазначила співорганізатор проекту, його мета – об’єднати українців навколо ідеї відновлення екосистеми нашої планети. Початково, в рамках проекту планували у  різних куточках України висадити один мільйон дерев за 24 години. Однак, через запроваджений у державі карантин, першочергову ідею змінили. Відтак, мільйон дерев будуть висаджувати впродовж року. Усіх, хто долучиться, просять фотографувати процес та надсилати фото керівникам проєкту. У кінці року створять інтерактивну карту України та прозвітуються. Також для організаторів акції дуже важливо висаджувати ті дерева, які підходять для регіону та надалі правильно їх доглядати. Тому до проекту залучені екологи та лісівники.

На завершення зустрічі, голова райдержадміністрації запевнила представника проекту у тому, що ківерчани готові підтримати таку чудову ініціативу та обов’язково внесуть свою часточку в озеленення рідного краю.  

Читайте також: У Ківерцях громадян карають за недотримання правил благоустрою

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024