Ківерці: нагородили працівників ЖКГ

21 Березня 2017, 22:48
2177

У райцентрі відсвяткували День комунальника.

Урочистості з нагоди професійного свята відбулись 19 березня в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості. Про це повідомляє сайт Ківерцівської міської ради.

День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Аматори Районного будинку культури імені Михайла Ковальова та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості дарували пісенні та танцювальні дарунки всім запрошеним, а слова вітань висловили міський голова Володимир Жгутов, голова райради Григорій Недопад та перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук.

Почесними грамотами нагородили майстрів з ремонту взуття Юрія Федорука та Олега Савицького, майстериню-перукарку перукарні «Імідж» Наталію Бонк, оператора котельні КП «Енергія» Миколу Баєва, бухгалтера Ківерцівського МВУЖКГ Валентину Личманюк, двірника Ківерцівського МВУЖКГ Ларису Войтюк та перукаря ТзОВ «Надія» Олену Батрак.








1

1



1




1

1





1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024