Чоловіку, затриманому при обшуках у Цумані, змінили запобіжний захід

03 Червня 2020, 12:00
Обшуки у Цумані 7285
Обшуки у Цумані

Мешканцю Ківерцівського району, якого затримали унаслідок обшуків 26 травня, обрали запобіжний захід. 

Про це у коментарі Район.Ківерці розповіли у пресслужбі поліції Волинської області. 

Ідеться про обшуки, які провели в межах кримінальних проваджень, відкритих за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом) та ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Поліцейські управління карного розшуку, слідчі слідчого управління, працівники управління стратегічних розслідувань, рота поліції особливого призначення, управління КОРД ГУНП у Волинській області, рота тактико-оперативного реагування патрульної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури провели 24 санкціоновані обшуки у 12 жителів Ківерцівського району. Обшукали житло осіб, ймовірно, причетних до незаконної вирубки та перевезення лісу, а також підпалу автомобіля на території лісогосподарства.

Один з підозрюваних був затриманий у селі Дерно, хоча мав знаходитись у Цумані, оскільки перебував під зобов’язанням не покидати місце проживання. Його доставили в ГУНП у Волинській області для проведення слідчих дій та вирішення питання про можливу зміну запобіжного заходу на тримання під вартою. Чоловіка, однак, в результаті поклали під цілодобовий домашній арешт. 

Читайте також: Маски, зброя та рації: у Цумані обшукали будинки імовірних крадіїв лісу

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024