У Ківерцях створили ініціативну групу для порятунку озера

05 Червня 2020, 19:43
Прибирання озера 1261
Прибирання озера

У Ківерцях мешканці міста зібралися, аби обговорити проблеми озера Молодіжне. 

У ході зустрічі у п'ятницю, 5 червня домовилися створити ініціативну групу, яка би працювала над порятунком озера. Про це на своїй сторінці інформує молодіжна лідерка Анастасія Дем'янчук.

«Проблеми гуртують людей. Сьогодні на території міського озера Молодіжне небайдужі мешканці обговорили проблеми та перспективи відновлення місцевої окраси, яка сьогодні, на жаль, зовсім не милує око. 

Від сьогодні ініціативна група працюватиме над створенням громадської ініціативи щодо відновлення та окультурення озера Молодіжного. На зустрічі, було присутньо понад 40 активних громадян (зареєструвалися 39). Я ж зі своєї сторони сьогодні була секретарем зустрічі та вела протокол. Після обговорення ми дружно зібрали сміття навколо озера. Як то кажуть, хто не смітить, той збирає. 

Дякуємо активним мешканцям громади, за проявлену ініціативу, а також підприємцям та спонсорам за наданий технічний інвентар.Прохання, до усіх відпочиваючих та відвідувачів місцевого озера викидати сміття у смітник», – написла дівчина.























Читайте також:  У Ківерцях волонтери прибрали берег озера Молодіжне

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024