Поліцейський офіцер Ківерцівської громади отримав новеньке авто

12 Червня 2020, 10:05
Нові авто 2503
Нові авто

Поліцейський офіцер Ківерцівської громади відтепер їздитиме на новенькому службовому автомобілі.

Про це інформує пресслужба громади.

У четвер, 11 червня 2020 року в м.Луцьку за участі голови Національної поліції — Ігоря Клименка, голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка та голови Волинської обласної ради Ірини Вахович відбулося вручення службових автомобілів Renault Duster головам 25 Волинських громад та поліцейським громади  в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади». Проєкт був розпочатий ще у 2019 році в рамках підписаного меморандуму про співпрацю громад та поліції.

Ключі від службового автомобілю Renault Duster та Сертифікат учасника проєкту «Поліцейський офіцер громади» урочисто було вручено міському голові Володимиру Жгутову та поліцейському громади Івану Базиляну.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» один із тих, який реалізовувався в рамках реформи поліції, головним завдання якого є  орієнтування на потреби місцевого населення, підтримування постійного контакту з мешканцями, щодо забезпечення громадського порядок на своїй території, своєчасне реагування на проблеми громади та запобігання вчиненню правопорушень, а також консолідоване вирішення локальних проблем громади та оцінка роботи поліції на основі дослідження рівня задоволеності громадян.






Читайте також: Звільнили скандального чиновника, який тиснув на очільника психлікарні в Олиці

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024