Знаменита письменниця розповіла жидичинським школярам, як стати письменником

27 Березня 2017, 15:30
1465 Джерело: http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/zustrich-z-vidomoyu-pysmennyceyu-orshuleyu-farynyak

Діти попросили письменницю Оршулю Фариняк написати продовження книг.

Учні загальноосвітньої школи з села Жидичин завітали в центральну бібліотеку для дітей у Луцьку на зустріч з відомою письменницею, волинянкою, володаркою премії «Коронація слова – 2013» в номінації «Прозові твори для дітей» Орестою Осійчук та більш знаною як Оршуля Фариняк. Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

Захід відбувся з нагоди відкриття Тижня дитячого читання.

До зали бібліотеки завітали учні загально-освітньої школи з села Жидичин. Багато з присутніх мали можливість познайомитись з творами Орести «АЙХО або Подорож до початку» та «АЙХО або Полювання на шпигуна», взявши їх попередньо у бібліотеці.


 

Учні отримали ексклюзивну пораду, як можна стати письменником, про те, як і коли писались книги, звідки віднайшла письменниця імена головних героів та події в цих 2-х книгах. А головне, дуже просили написати продовження. Велась розмова і про те, що читають сьогоднішні діти, які теми для них найбільш цікаві.

Діти мали можливість обирати малюнки до майбутніх книг, які їм представила автор і вносили деякі корективи у сюжетні лінії, щодо основних героїв.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024