Про що домовилися влада і громада на озері Молодіжному

15 Червня 2020, 16:12
Обговорення на березі озера 3407
Обговорення на березі озера

15 червня відбулася зустріч ініціативної групи озера Молодіжного та представників Ківерцівської міської ради. На зустрічі обговорили питання співпраці між громадськістю та міською радою.

Про це у коментарі Район.Ківерці розповіла учасниця ініціативної групи Анастасія Дем'янчук.

Ініціативна група розповіла про своє бачення розвитку інфраструктури та водонаповнення озера. Також представники громадськості запропонували створити робочу групу при Ківерцівській міській раді, яка повинна складатися з громадськості та представників місцевої влади. Активісти запропонували вивчити питання щодо обміління водойми з залученням фахових спеціалістів.

«Озеро повинно стати окрасою нашого міста. Ми вбачаємо, що це повинна бути хороша рекреаційна зона для жителів громади та гостей. Ініціативна група планує навколо озера створити відповідну інфраструктуру (озеленення, альтанки, лавки). Також маємо бажання встановити камеру відеоспостереження для забезпечення безпеки та правопорядку. Також обговорили ініціативу щодо звернення до Держекоінспекції за фаховою підтримкою та залученням відповідних спеціалістів», – коротко підсумувала Анастасія. 

Читайте також: Керівники Ківерцівської громади обговорили з активістами проблему озера Молодіжне

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024