Ківерцівських фермерів привітали із професійним святом

22 Червня 2020, 15:46
Фермери на Ківерцівщині 2635
Фермери на Ківерцівщині

Голова районної ради Олександр Гурський привітав фермерів Ківерцівського району з професійним святом.

Про це ідеться на фейсбук-сторінці райради.

19 червня, в Україні святкують День фермера. Це нове для нашої країни професійне свято й відзначається воно вперше. Лише напередодні його заснував президент Володимир Зеленський, підписавши відповідний указ.

Згідно із указом глави держави, День фермера встановлено з метою сприяння розвитку фермерського руху в Україні та на підтримку ініціативи громадськості.

Це свято присвячене вшануванню вкладу фермерських господарств у розвиток агропромислового сектору і продовольчої безпеки України.
Дата 19 червня була обрана для зазначеного професійного свята у зв'язку з ухваленням цього дня у 2003 році закону України «Про фермерське господарство».

Голова районної ради Олександр Гурський привітав фермерів Ківерцівського району з професійним святом та вручив Почесні грамоти голови районної ради та голови районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток сільського господарства району та з нагоди Дня фермера Барабашу Миколі Сергійовичу – голові фермерського господарства «БОМІС» та Хоровцю Вадиму Васильовичу – голові фермерського господарства «Хоровець В.В.».



Читайте також: Слизький бізнес: як на Ківерцівщині вирощують равликів

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024