У Ківерцях боролися зі стихійною торгівлею

23 Червня 2020, 11:12
Боротьба з торгівлею 6476
Боротьба з торгівлею

Представники міської ради спільно з поліцейським офіцером Ківерцівської ОТГ провели роз’яснювально-попереджувальну роботу про неприпустимість стихійної торгівлі на території громади.

Про це інформують на сайті громади у понеділок, 22 червня. 

«З настанням літнього періоду зростає кількість місць стихійної торгівлі продуктами харчування. Цьому сприяє не лише соціально-економічне становище в країні, а й те, що громадяни не замислюються над тим, в якій мірі можна нашкодити власному здоров’ю, якщо купувати продукцію у таких місцях. Покупці не звертають увагу на бруд, що летить на продукти з вулиці від машин та з-під ніг перехожих.

Згідно «Правил благоустрою в м. Ківерці», а саме: п. 5.1.37. забороняється торгувати з рук, машин, землі або іншим чином у не встановлених місцях, організовувати торгівлю та надання послуг без відповідних на це дозволів.

В місті Ківерці функціонують два ринки, зокрема по вул. Соборності, 25 та вул. Шевченка, 31А. Для провадження торгівлі молочною продукцією відведено місця у м’ясо-молочному павільйоні ринку по вулиці Соборності.

Зазначаємо, що реалізація молочної продукції можлива виключно на підставі дозвільних документів та відповідних досліджень від Ківерцівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби», – пишуть на сайті.



1



Читайте також: Ківерчанин загубив по дорозі трап до евакуатора

Коментарі
26 Червня 2020, 12:17
От борці!!! І який результат? Під самою табличкою люди і далі сидять торгують молочком, ягодами і т.д.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024