Ківерці: вітер зірвав з лікарні дах

31 Березня 2017, 09:10
1671

Заміна даху обійдеться у понад 400 тисяч гривень.

Прикрий випадок трапився о 20 годині 30 березня у Ківерцівській центральній районній лікарні. Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Вітер знищив дах над адміністративною будівлею. Удень саме поблизу неї паркують автомобілі працівники лікарні.


 

Голова Ківерцівської районної ради, депутат райради від УКРОПу Григорій Недопад розповідає, що про цю подію його поінформував головний лікар Ківерцівського медичного територіального об’єднання, якому увечері зателефонував черговий медик.


 

Він зауважує, що дах не був аварійним і не потребував навіть поточного ремонту.

«На місце події ми оперативно викликали будівельників, які терміново приступили до ліквідації наслідків негоди. Площа покрівлі, яка зруйнована, – досить значна. За попередніми оцінками фахівців, її заміна обійдеться у більш, як 400 тисяч гривень. Кошти на її ремонт будемо виділяти із вільних лишків районного бюджету. Для цього вже наступного тижня ми скликаємо позачергову сесію, адже дане рішення повинні ухвалити депутати. За 10 днів плануємо дах привести до ладу», - зазначає Григорій Недопад.


 

На місці події також побувала і народний депутат України від УКРОПу Ірина Констанкевич. Вона відзначила оперативне реагування керівника райради Григорія Недопада  щодо ситуації з дахом і наголосила на необхідності проведення якісних ремонтно-будівельних робіт.  


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024