Призначили нового керівника Ківерцівського лісового господарства

25 Червня 2020, 13:48
9521

У середу, 24 червня, колективу державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» представили нового керівника. Ним призначено Анатолія Володимировича Ярмолюка.

Про це інформує Ківерцівська райдержадміністрація.

Представив нового директора керівник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко. Він подякував за роботу Віталію Каращуку, який донедавна очолював підприємство та побажав новопризначеному директору результативної роботи, виважених рішень, конструктивної співпраці з колективом.

З призначенням Анатолія Ярмолюка привітали й представники влади. Зокрема, голова районної державної адміністрації Алла Гонтар, голова районної ради Олександр Гурський та міський голова Володимир Жгутов.

Алла Анатолівна побажала успіхів новому керівнику, висловила сподівання на ефективну співпрацю влади району з керівництвом лісового господарства, ініціювала утворення спільної робочої групи задля обстеження лісових насаджень уражених короїдом та вжиття заходів для недопущення поширення хвороби і знищення лісів. Також висловила свої думки та пропозиції щодо функціонування Національного природного парку «Цуманська пуща», акцентувала на відтворенні лісів, яке на її думку, не менш важливе аніж охорона і захист лісу.

Довідково: Ярмолюк Анатолій Володимирович – уродженець с. Хорохорин Луцького району. Має спеціалізовану вищу освіту. У 2012 році закінчив Національний лісотехнічний університет України за спеціальністю «Лісове господарство», 2018 р. – Національний університет біоресурсів і природокористування України м. Київ, 2018 р. – Луцький національний технічний університет.

Свою трудову діяльність розпочав у 2003 році майстром лісу у Володимир-Волинському лісгоспі в Губенському лісництві. Працював на різних посадах, в тому числі згодом – директором ДП СЛАП «Рожищеагроліс» та ДП «Старовижівське ЛГ». Призначений директором ДП «Ківерцівське ЛГ» 24 червня 2020 року наказом голови Державного агентства лісових ресурсів України.

1








Читайте також: В мережі показали наймальовничішу вулицю Жидичина

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024