Рожищенські рятувальники вирушили на ліквідацію наслідків негоди у Карпатському регіоні

25 Червня 2020, 15:16
1875

Зведений загін Волинського гарнізону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту вирушив на допомогу людям, які потерпають від наслідків негоди у Карпатському регіоні.

У дорогу волинські рятувальники вирушили 25 червня. Про це повідомила пресслужба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

До складу зведеного загону увійшли сили та засоби аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Першого державного пожежно-рятувального загону, Ковельського міськрайонного відділу, Третьої державної пожежно-рятувальної частини, Шостої державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області.

Особовий склад загону (26 осіб) забезпечений медичними аптечками, робочим одягом, костюмами, рятувальними жилетами та взуттям для роботи на підтоплених територіях, та харчами з розрахунку на три доби.

Техніку та спеціальні засоби (три одиниці техніки, шість мотопомп, два плавзасоби та два дизель-генератори) перевірили на справність та повністю укомплектували для виконання завдань за призначенням з ліквідації наслідків негоди.

Керівником зведеного загону призначили начальника відділу реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС області, полковника служби цивільного захисту Олександра Никитюка.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024