До Дня Конституції нагородили працівників району

27 Червня 2020, 13:04
5130

Напередодні Дня Конституції України керівники Ківерцівщини вручили нагороди представникам трудових колективів району.

Вітаючи нагороджених голова районної державної адміністрації Алла Гонтар зазначила, що наша Конституція, у порівнянні з основними законами інших держав, найгуманніша щодо захисту прав людини.  Про це інформують у пресслужбі РДА.

«Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю у державі. Обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її положень. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України та зробити своє життя кращим», – сказала Алла Гонтар. 



Почесною грамотою Ківерцівської районної ради та Ківерцівської районної державної адміністрації за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції нагородили:

  • Аліну Сачанюк, провідну фахівчиню з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості;
  • Інну Хмілевську, секретарку судового засідання апарату суду Ківерцівського районного суду.


Подяку голови Ківерцівської районної ради та Ківерцівської районної державної адміністрації за вагомий внесок у справу виховання, соціального захисту та підтримки дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції оголосили колективу ПЗ «Дитячий будинок «Дім затишку» с.Дерно (директор Олександр Мельник).

Читайте також: Ківерчанин отримав нагороду від президента України







1

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром