Сиротам Ківерцівського району подарували іграшки, які вилучили на одеській митниці

07 Липня 2020, 16:31
Сиротам Ківерцівського району подарували іграшки, які вилучили на одеській митниці 3976
Сиротам Ківерцівського району подарували іграшки, які вилучили на одеській митниці

У червні в Ківерцівську районну державну адміністрацію надійшли дитячі іграшки, які відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України передали обласній державній адміністрації від Одеської митниці Державної митної служби України.

Про це інформує Ківерцівська РДА.

Служба у справах дітей райдержадміністрації розподіла 333 дитячі іграшки на більше 28 тисяч гривень та вручила їх 68 дітям. Подарункові набори отримали діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, які виховуються у прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою, діти, батьки яких загинули під час участі в антитерористичній операції та діти з числа внутрішньо переміщених осіб, що проживають на території району.

«Найцінніше – це радість дітей, їхні емоції, які не можливо відобразити словами. Заради них хочеться жити та кожен день творити добро. Висловлюємо вдячність одеським митникам та обласній державній адміністрації, завдяки яким маленькі мешканці нашого краю отримали подарунки», – зазначила голова районної державної адміністрації Алла Гонтар підсумовуючи проведену роботу.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024