Володимир Зеленський оглянув дорогу біля села Небіжка

10 Липня 2020, 13:36
Володимир Зеленський 5108
Володимир Зеленський

Під час робочої поїздки до Волинської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з відновленням автодоріг в межах реалізації в регіоні Національної програми «Велике будівництво».

Цей візит відбувся 9 липня.

Глава держави оглянув ремонтні роботи на автомобільній дорозі М-19 Доманове (на місто Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на місто Бухарест), частину дороги біля села Небіжка Ківерцівського району.

Траса М19 – це дорога міжнародного значення на території України завдовжки 512 км. Вона пролягає від переходу «Доманове» до переходу «Порубне» та є частиною Європейського автомобільного маршруту E-85.

За словами голови Державного агентства автомобільних доріг України Олександра Кубракова вже розробили проєкти з розширення низки важливих доріг.

«Це нормальний «апетит». Дороги не було, зараз вже є. Треба говорити про розширення (доріг. – Ред.)», – сказав Президент.




 

Окрім цього, Володимир Зеленський оглянув новий дитсадок селі Крупа Підгайцівської об’єднаної територіальної громади, оглянув Замок Любарта, поспілкувався з ветеранами АТО і представниками бізнесу, відвідав Волинський обласний перинатальний центр.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром