Засідання райради: що вирішили депутати

09 Квітня 2017, 15:07
2738 Джерело: http://kiverrada.gov.ua/novini/plenarne-zasіdannya-pozachergovoї-15-sesії-raionnoї-radi.html

На пленарному засідання позачергової 15 сесії голові районної ради Недопаду вручили відзнаку, виділили кошти на ремонт даху лікарні та ухвалили ряд інших важливих рішень.

Про це інформує офіційний сайт Ківерцівської районної ради.

Засідання відбулось 7 квітня.

Депутати ухвалили звернення до Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, голови НКРЕКП Дмитра Вовка, щодо недопустимості введення щомісячної абонплати за підключення до системи газопостачання. У зверненні  зазначено, що «для населення вводиться нова система оплати за природний газ у вигляді абонентської плати за підключення до газових мереж, незалежно від фактичного обсягу його споживання.


 

Вони вимагають невідкладно скасувати постанову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про встановлення тарифів на послуги транспортування природного газу для споживачів України для точок входу і точок виходу для ПАТ «Укртрансгаз»» від 28.03.2017 року № 348, якою встановлено  тарифи на послуги транспортування природного газу для споживачів України».


 

Крім того, вони заслухали звіт про виконання  Програми патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення призову юнаків на строкову військову службу в Ківерцівському районі «Призовник 2013-2016», затвердили Програму патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення призову юнаків на строкову військову службу в Ківерцівському районі «Призовник 2017-2020». З цього питання виступив Ківерцівський військовий комісар Уніфонтович Р.В. Він повідомив, що у зв’язку зі станом здоров’я йде у відставку та представив  підполковника Петра Ковальова, який з 11 квітня приступить до виконання обов’язків районного військового комісара.

Далі, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2017, зокрема виділили кошти на ліквідацію наслідків стихії 29 березня, в наслідок якої було зруйновано покрівлю над приміщенням Ківерцівської районної лікарні та інші.

Ківерці: вітер зірвав з лікарні дах

Голова райради Григорій Недопад вніс на розгляд райради заяву щодо дострокового складення повноважень  голови районної ради без припинення повноваження депутата районної ради, яка була взята до відома.


 

Екс-голова Ківерцівської райради Недопад: 5 цікавих фактів з життя

Заступник голови районної ради Тамара Чигрин, яка відтепер здіснюватиме повноваження голови районної ради, подякувала Гриорію Недопаду за плідну роботу.


 

На завершення пленарного засідання директор районної станції юних туристів Петро Сущук спільно з координатором «Школи безпеки» Волинської області Юрієм Тананайським вручили відзнаку Григорію Недопаду «Добродій руху» від ВГ ДР «Школа безпеки» за підтримку громадських організацій та особистий внесок у їх розвиток.








 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024