Жителі Ківерцівського району можуть подавати пропозиції щодо святкування 29 річниці Незалежності України

25 Липня 2020, 13:00
Алла Гонтар 4405
Алла Гонтар

Голова районної державної адміністрації Алла Гонтар провела засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора та 29 річниці Незалежності України.

Про це інформує Ківерцівська РДА.

Під час засідання обговорили пропозиції щодо заходів із відзначення в районному центрі державних свят. Урочисті заходи заплановали на 23 та 24 серпня. Голова райдержадміністрації акцентувала на організації офіційної церемонії урочистого підняття Державного Прапора України за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості перед приміщенням райдержадміністрації, проведенні тематичних заходів, спрямованих на популяризацію державних символів України

Доручено забезпечити, у дні державних свят, урочисте покладання квітів до пам’ятних знаків та пам’ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за свободу і незалежність України у ХХ столітті, загиблим учасникам Революції Гідності, учасникам антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях. Належну увагу приділити святковому оформленню населених пунктів району, адміністративних будинків органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, приміщень державних установ, підприємств, організацій, з широким використанням державних символів, зокрема Державного Прапора України.

Громадські організації та активних жителів району запрошують долучитися до планування заходів, присвячених відзначенню Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Своїми ідеями та інформацією про наміри проведення громадськими організаціями власних заходів просимо ділитися за електронними адресами: [email protected][email protected]. Пропозиції приймаються до 7 серпня 2020 року.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024