У селі Башлики будують школу на майже 400 учнів

01 Серпня 2020, 12:46
У селі Башлики будують школу на майже 400 учнів 5746
У селі Башлики будують школу на майже 400 учнів

У селі Башлики Ківерцівського району триває будівництво нового навчального закладу.

Про це інформує Волинська ОДА.

Школу розпочали будувати «з нуля» у 2018 році. Цьогоріч будівництво навчального закладу включили в перелік об’єктів, які реалізуються на Волині в рамках президентської програми «Велике будівництво». Відповідно до графіка будівельних робіт, здати школу в експлуатацію планують у 2021 році. Будівництво загальноосвітньої школи дасть можливість створити 396 учнівських та 45 нових робочих місць.

Загальна площа освітнього закладу 8105 м². Кошторисна вартість – майже 114 мільйонів гривень.

Проєкт передбачає нове будівництво триповерхової споруди загальноосвітньої школи та двоповерхового фізкультурно-спортивного залу з перехідною галереєю на другому поверсі. На першому поверсі школи передбачається облаштування харчоблоку, навчальних кімнат для учнів 1-4 класів, навчально-виробничих приміщень, приймальної, навчальних кабінетів. На другому – облаштування актового залу, медичного та методичного кабінетів, кабінету психолога, учительської та класів. На третьому поверсі будуть розміщенні бібліотеки, приміщеня адміністративно-господарського призначення та класні кімнати.

Нині на об’єкті працюють три бригади: одна зводить приміщення, де буде спортивний зал нової школи, друга працює над накриттям, третя – виконує внутрішні штукатурні роботи в накритих корпусах. Будівельники дотримуються графіку проведення робіт, забезпечуючи при цьому їх належну якість.

«Новобудова є справжньою окрасою села Башлики. Усі жителі нашої громади радіють, що багаторічні прохання, звернення, клопотання батьків та педагогічного колективу були почуті. Тож висловлюємо щиру подяку нашій владі за те, що вона в складний для держави час виділяє кошти для продовження будівництва такої довгоочікуваної школи. Особлива подяка нашим будівельникам та їх керівникам, які працюють на об’єкті. З нетерпінням чекаємо, коли нова сучасна школа відкриє свої двері для наших дітей», – зазначила директорка Башликівської школи Людмила Філюк.
 








 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024