Два ківерцівських та один городищенський проекти потрапили до переможців обласного конкурсу інвестиційних програм і проектів

17 Квітня 2017, 11:35
1526 Джерело: http://volynrada.gov.ua/news/vidomi-peremozhtsi-oblasnogo-konkursu-program-i-proektiv

Районні інвестиційні проекти просфінансують з обласного бюджету.

Переможців конкурсу визначили під час засідання комісії з відбору інвестиційних програм і проектів. Про це повідомляє офіційний сайт Волинської обласної ради.

Їх реалізація здійснюватиметься з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку обласного бюджету (обласного фонду регіонального розвитку). Переможців визначили в межах фінансових ресурсів, передбачених на ці цілі в обласному бюджеті – 10 мільйонів гривень.

За результатами експертної оцінки сформовали перелік проектів, рекомендованих до співфінансування. Дороговартісні проекти пропонують профінансувати частково, а пізніше за наявності ресурсів обласного бюджету – дофінансувати. Загалом до переліку переможців увійшли 24 проектів.

До переможців конкурсу потрапили й представники нашого району. Серед них 2 проекти Ківерцівської міської ради та один Городищенськької сільської ради.

Детальнішу інформацію про ці проекти ви можете розглянути у таблиці:

Інші проекти можуть бути профінансовані впродовж року за результатами оцінки комісією, при наявності додаткового фінансового ресурсу обласного бюджету.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024