У Ківерцівському районі збирач незаконного металобрухту пропонував поліцейським хабар

07 Серпня 2020, 16:01
Металобрухт 3610
Металобрухт

Ківерцівські поліцейські викрили жителя райому у здійсненні незаконних операцій з металобрухтом.

Про це інформує Національна поліція у Волинській області.

Чоловік тривалий час незаконно займався прийомом металів. Під час транспортування брухту чоловіка зупинили поліцейські і, аби уникнути відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Слідчі відкрили два кримінальні провадження за фактами злочинів.   

6 серпня по обіді в Ківерцівському районі наряд групи реагування патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль «ВАЗ 2102» із причіпом. Під час перевірки з’ясувалося, що 31-річний житель району перевозить брухт металів без жодних документів.  Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Правоохоронці від грошей відмовилися. На місце викликали слідчо-оперативну групу та зафіксували факт дачі хабаря.

Поліцейські встановили, що волинянин протягом тривалого часу незаконно здійснював прийом брухту кольорових і чорних металів, зберігав його на території власного домогосподарства та в подальшому збував.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч.1 ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024