У Ківерцях хочуть створити міський центр «Спорт для всіх»

30 Квітня 2017, 12:24
1511

У райцентрі обговорили питання утримання спортивних споруд, розвитку спортивної інфраструктури  обговорили у райцентрі.

З робочим візитом у Ківерці завітав директор Волинського обласного центру  фізичного здоров’я населення Володимир Новосад. Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

В рамках Всеукраїнського місячника з благоустрою та упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота» директор центру та перший заступник міського голови Ольга Поліщук оглянули спортивні споруди міста та дитячі майданчики.


 

Під час обговорення з міським головою Володимиром Жгутовим висунули ряд питань щодо утримання спортивних споруд, розвитку спортивної інфраструктури, підтримки масового спорту та фізичної культури в місті.

Володимир Новосад відмітив належне утримання спортивних споруд, наявність та ефективне впровадження міської Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017 рік, підтримку та розвиток різних видів спорту в місті, спорту ветеранів.

Крім цього, він висловив побажання відкриття міського центру «Спорт для всіх» для більш активнішого залучення дітей, молоді, ківерчан різних вікових категорій до масових заходів, до занять фізичної культури та спорту.


 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024