Ківерчани отримали безкоштовні книги Василя Шкляра

01 Травня 2017, 16:20
1828 Джерело: https://www.facebook.com/268431026513666/photos/pcb.1413752995314791/1413752398648184/?type=3&theater;

Районна бібліотека була вщерть заповнена охочими поспілкуватись з лауреатом Шевченківської премії.

Зустріч із сучасним українським письменником відбулась 25 квітня у районній бібліотеці для дорослих. Про це повідомляє Ківерцівська центральна районна бібліотека.

Користувачам бібліотеки він добре знайомий як автор книг таких книг як «Залишинець.Чорний ворон», «Ключ», «Чорне сонце», «Маруся. Роботи автора перекладені англійською, болгарською, вірменською, шведською, словацькою та російською мовами.

Шанувальники творчості письменника не тільки завітали на захід, а й отримали в дарунок книги, придбані за підтримки народного депутата України Ірини Констанкевич.

Вірні читачі спілкувалися з письменником, слухали уривки з його творів, брали участь в автограф та фото сесіях.

Своїми приємними спогадами від теплої зустрічі на сторінці у поділився читач бібліотеки Валерій Панасюк.

Нижче подаємо допис без змін:

«Що може бути яскравішим за прочитання неперевершеної книги? Вірно, зустріч з її автором. Така книга для мене — «Залишенець. Чорний ворон» та її автор Василь Шкляр.

Ось так кілька днів тому в Ківерцівська центральна районна бібліотека мене переповнювали емоції: сміху, журби, захоплення та неймовірної ейфорії, адже я бачив щирого, справжнього автора, якому болить за Україну, її минуле та сьогодення!

P. S. Я стараюся бути подалі від політики, але тим не менше, дякую за таку можливість побачити та поспілкуватись зі своїм кумиром Ірина Констанкевич».

Також своїми враженнями поділився ще один читач Анатолій Пушкін:

У дописі йдеться:

«Сьогодні спільно з побратимом, учасником російсько-української війни Анатолієм Королем відвідали зустріч письменника Василя Шкляра з Ківерчанами. В невимушеній атмосфері вдалось поспілкуватись з відомим письменником-націоналістом. Разом з тим від Ківерцівської Свободи подякував за візит Василю Шкляру до м.Ківерець, за важку, кропітку працю в відновленні правдивої української визвольної історії. Також повідомив, що завдяки його книжці Залишенець в мене зявилось бажання відвідати 29-30 квітня 100 річчя Української революції на Черкащині, саме на історичних замлях тих величних подій, описаних письменником. І що Волинська Свобода від"їзджає для участі в цих заходах. Також повідомив, що Волинська обласна рада на своєму пленарному засіданні 12 квітня 2017 року проголосила 2017 рік на Волині Роком Української Повстанської Армії та вшанування 70-річчя примусової депортації українців. Відповідний проект рішення, внесений фракцією ВО "Свобода" у Волинській обласній раді. На прощання Василь Шкляр підписав книжку Чорний ворон, Залишенець в подарунок моїй мамі, якій сьогодні виповнилось 82 роки! Слава Україні!».






























 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024