У селі Дачне відбулося відкриття дитячого садочка

10 Вересня 2020, 21:00
Відкриття дитячого садочку 5063 Джерело: Facebook
Відкриття дитячого садочку

У селі Дачне Ківерцівського району сьогодні, 10 вересня, відбулося урочисте відкриття новозбудованого дитячого садочка.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація у Facebook.

Голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко завітав на подію, аби привітати місцевих жителів.

Вітаю усіх діток та вихователів з такою гарною подією – відкриттям нового садочка. Дякую будівельникам за такий великий об’єм роботи за короткий проміжок часу, і місцевій владі, яка долучилась співфінансуванням. Усім бажаю гарного настрою. Нехай новий дошкільний навчальний заклад не лише тішить око місцевих жителів, а в першу чергу, сприяє повноцінному навчанню та розвитку дітей», - каже Юрій Погуляйко.

Юрій Погуляйко
Юрій Погуляйко

Раніше ми писали про те, як добудовується цей дитячий садок, читайте тут: У селі Дачне закінчують будівництво дитячого садочку за понад 31 мільйон гривень

Сам дошкільний навчальний заклад виглядає сучасно та охайно, як ззовні, так й зсередини. Усе зроблено згідно усіх вимог та рекомендацій. Є навіть вентиляція шафок для верхнього одягу на випадок, якщо речі будуть вологими від дощу.

Новозбудований садок
Новозбудований садок

Кімната для сну
Кімната для сну

«Емоції переповнюють і не вистачає слів, аби висловити свої почуття. У цей момент у мене на душі лише радість. Радість, в першу чергу, за діток, які незабаром переступлять поріг ось цього садочка, радість за їхніх батьків, які будуть впевнені, що їх діти у безпеці та комфортних умовах, і радість за працівників, що працюватимуть тут», - поділиться враженнями директор дитячого садочку Тетяна Мироненко.

Тепер батьки не возитимуть своїх дітей до сусідніх міст чи сел (нагадуємо, що цей садок перший у Дачному), але, зі слів голови обласної державної адміністрації, потреба у таких закладах залишається актуальною.

Кімната для відпочинку
Кімната для відпочинку

Відкриття садочку
Відкриття садочку

Майданчик
Майданчик

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024