Ківерці: зібрали гроші для важкохворих діток

05 Травня 2017, 15:50
2401

Концерт «Мелодії воскресіння» зібрав десятки людей задля порятунку дітей.

Концерт відбувся 30 квітня у районному будинку культури у рамках відзначення 500-річчя Реформації в Україні.

Протягом 2017 року в Україні проходить благодійний марафон для допомоги кільком дітям району, які потребують оперативного втручання та є з малозабезпечених сімей. Кошти збиратимуть на всіх заходах R-500, а також пожертвувань церков і особисто від небайдужих людей.

Цікаво, що закінчення благодійного марафону відбудеться 1 жовтня, тобто у День милосердя.

«Господь прийшов на Землю і показав нам приклад проявляти милість один до одного. Тож хай Господь буде з нами», - зауважив пастор церкви християн віри Євангельської Василь Гламазда.

1

 

Біда не оминула й діток в нашому районі.

Відтак на концерті збирали кошти для двох діток з Ківерцівщини. Одному з них Денису Назарчуку всього 2 роки і 2 місяці. Йому поставили діагноз аномалія розвитку кистей обох рук у вигляді тотальної синдактирії. Цей страшний діагноз  означає, що всі пальчики на руках цієї дитини зрослі і їх потрібно оперативно роз’єднувати.

Другому хлопчику Сергію Мельнику 11 років. В нього важкий діагноз – хронічна ниркова недостатність. Ліва нирка цієї дитини не працює, а права функціонує лише на 40 %. За рекомендацією лікарів йому потрібна донорська заміна нирки.

Благодійний марафон відкрила місцева церква євангельських християн-баптистів християн-баптистів Віфлиєм. Пастор цієї церкви Олександр Троцюк привітав ківерчан з Христовим Воскресінням і наголосив на важливості церкви у доброчинних спрравах

«Сьогодні ми зібралися для того, щоб допомогти оцим двом маленьким діткам. Віра це не просто набір якихось правил, істин, віра – це також і певна дія, це певні роки, які ми робимо. Доброчинність – це один із кроків і ознак віруючої людини. Сьогодні складний час в Україні, особливо питання стоїть в лікуванні, яке коштує величезні кошти. Але якщо ми разом, отака велика громада, яка є в нашому містечку, зробимо цей крок, я думаю буде легше усі», - зазначив Олександр Троцюк.


 

Протягом всього концерту співали величні, одухотворені пісні, які прославляють Спасителя.

Пастор Церкви християн-адвентистів Валерій Шевчук відмітив, що перед віруючими людьми стоїть дуже багато завдань і велика відповідальність.


 

Далі усі пастори проказали спільну молитву до Бога. Наприкінці всі присутні в залі встали і разом з пасторами та виступаючими заспівали Молитву за Україну «Боже великий, єдиний».

Цей концерт став ще одним підтвердженням, що у серцях наших краян живе віра і любов до ближнього.











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024