Поблизу Гайового викинули львівське сміття

05 Травня 2017, 23:00
2192

Щоб сміття не привезли знову, перекрили дорогу до військової частини.

На території колишньої військової частини поблизу села Гайове цими вихідними знайшли два звалища сміття, яке найімовірніше привезли з Львівської області. Про це інформує Ківерцівська районна державна адміністрація.

Сміття першими знайшли лісівники. Вони повідомили про виявлений факт голову райдержадміністрації Валерія Ткачука та правоохоронні органи. Працівники правоохоронних органів задокументували факт та опитали місцевих жителів.

Голова райдержадміністрації спільно із керівництвом державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» організували три вантажних автомобілі та навантажувач, а також працівників, які оперативно вивезли знайдене сміття на сміттєзвалище у село Заброди.

Для недопущення подібних ситуацій керівництво району вирішило перекрити дорогу, що веде до території військової частини, шлагбаумом.


 

Оскільки випадки появи львівського сміття на території Волині та нашого району почастішали, владці звертаюються до жителів із закликом не бути байдужими. Якщо ви помітили вантажівки зі сміттям з номерами сусідніх областей телефонуйте у районний відділ поліції за телефоном102, 2 12 97, або у районну державну адміністрацію (2 13 56). 






Також читайте:

Словатичі: поблизу села викинули львівське сміття

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024