Уродженка Ківерців, яка випала з вікна дев’ятого поверху, опритомніла

13 Травня 2017, 18:45
10088 Джерело: http://press-centr.com

Родичі підозрюють, що 27-річну дівчину викинув футболіст «Волині» Дмитро Задерецький.

Про це повідомляє Press-центр.

Прикрий випадок трапився зранку 7 травня. Скривавлену її знайшов сусід. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Постраждала знаходиться в реанімації у важкому стані.

Колишня жителька Ківерців, а згодом заробітчанка в Італії Ірина Савчук купила двокімнатну квартиру і зробила дорогий ремонт. У  26 років була красунею та успішною в кар’єрі - працювала в юридичній компанії італійського міста Местре (поряд з Венецією). Туди переїхала десять років тому, відразу після школи.

http://press-centr.com
http://press-centr.com

 

«Ірина непогано заробляла, квартира обставлена дорогими меблями, весь одяг відомих марок - Chanel, Dior, Prada, - демонструє речі рідна сестра Юлія Залевська. - Вона мріяла, любила життя і не планувала самогубство».

У трагедії сестра та мама звинувачують футболіста прем’єр-ліги ФК «Волинь» Дмитра Задерецького. Кажуть, познайомилися вони півроку тому і ця зустріч стала фатальною.

http://press-centr.com
http://press-centr.com

 

«Дмитро 26 квітня побив Ірину. Вона навіть написала заяву в поліцію. Перед тим викрав в неї три персні з діамантами вартістю вісім тисяч євро та коштовний годинник, написав розписку, що поверне, а де подів - невідомо, - бідкається мама Світлана Савчук. - Ми відмовляли Ірину від таких стосунків, але вона нас не слухала. Хлопець не раз погрожував їй. Мовляв, без неї вчинить самогубство, морально тероризував…»

Рідні кажуть, що у ніч трагедії Ірина разом з Дмитром відпочивали в неї вдома з друзями, випивали. Досі на столі кухні пляшки з-під елітного алкоголю. Під ранок знайомі пішли, а що сталося потім досі для всіх загадка.

«Я не сумніваюся, що це хлопець її викинув. Він мав проблеми з алкоголем. В той день між ними сталася сварка», — каже сестра. - До того ж, в Дмитра була розірвана куртка. Вочевидь, Ірина опиралася».

http://press-centr.com
http://press-centr.com

 

Дівчина впала на купу піску під вікном. Це і врятувало її життя. Нині вона в реанімації міської лікарні Луцька. Вже перенесла дві операції. Лікарі діагностували відкритий перелом черепа, роздроблений таз і численні переломи руки. Селезінку довелося видалити. Прогнозів на одужання лікарні не дають, надто складні травми отримала.

У поліції Луцька за цим фактом вже відкрили кримінальне провадження за 128  статтею ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Перевіряють причетність футболіста до трагічного випадку. Дмитро вже дав покази.

За словами начальника Луцького міськвідділу поліції Олега Кічука, хлопець стверджує, що «не встиг втримати дівчину під час падіння, а в поліцію про інцидент не повідомив, бо був у стані афекту».

«Ми вилучили відео з камер спостереження, звіряємо дані з показами свідків, - прокоментував керівник міськвідділу. - Чекаємо, поки покази дасть Ірина. Це б могло суттєво вплинути на з’ясування справжньої причини її падіння з дев’ятого поверху».

Сам футболіст Дмитро Задерецький зараз готується до наступного матчу. Із журналістами він спілкуватися відмовляється.

«Я коментарів не даю», - коротко зазначив футболіст і поклав слухавку.

http://press-centr.com
http://press-centr.com

 

Не коментують інцидент і в адміністрації ФК «Волинь».

«Це не має жодного відношення до діяльності футбольного клубу, тому – жодних коментарів, - сказав кореспонденту PRESS-ЦЕНТР керівник прес-служби клубу В`ячеслав Бєлов. – Ми готуємося зараз до відповідального матчу, тож вибачте…»

Нещодавно у ТСН повідомили, що дівчина опритомніла, але все ще перебуває у вкрай тяжкому стані.

Коментарі
15 Травня 2017, 20:24
Хай алкашна падлюка сушить сухарі
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024