Судили острожанина, який на Волині збив автівкою оленів

11 Жовтня 2020, 13:28
Фотоілюстрація 1740
Фотоілюстрація

В Острозькому районному суді розглянули матеріали справи від патрульної поліції у Волинській області про притягнення до адмінвідповідальності острожанина, який наїхав на оленів. 

Справу розглядали 9 жовтня, сама ДТП трапилась 9 липня о 22:26 в селі Звірів Ківерцівського району. Про це йдеться у матеріалах справи в реєстрі судових рішень. 

Керуючи автомобілем марки Toyota RAV4 водій не був уважним, не стежив за дорожніми обставинами, відповідно не реагував на її зміну, внаслідок чого наїхав на оленів, в результаті чого транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками.

На судове засідання чоловік не з`явився, але в поданій до суду заяві визнав свою провину у вчиненні адміністративного правопорушення та просив розгляд справи здійснювати у його відсутності. Відповідно до письмових пояснень патрульним при складанні протоколу водій розповів, що їхав з допустимою швидкістю і на дорогу раптово вискочили тварини (олені), після чого він зупинився та викликав працівників поліції.

У результаті суд визнав водія таким, що вчинив правопорушення, та наклав на нього штраф в розмірі 340 гривень. Також чоловік заплатить судовий збір, що складає 420 гривень. 

У разі несплати штрафу в 15-денний термін, штраф підлягає примусовому стягненню у подвійному розмірі, а саме в сумі 680 гривень.

Читайте також: Поліцейські розшукують зниклих безвісти рівнян

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024