Вихід в зал, пісня на біс і душевні одкровення: як Тоня Матвієнко підкоряла ківерцівських глядачів

16 Травня 2017, 18:39
5855

Знаменита співачка дивувала вишуканим звучанням і розвіювала стереотипи про дітей зірок.

Тоня Матвієнко - тендітна красуня, дружина не менш популярного Арсена Мірзояна і дочка Ніни Матвієнко 15 травня завітала у Ківерці у продовження туру «ТОБІ».

Найперше співачка заполонила улюбленою для багатьох присутніх піснею «Чарівна скрипка». Протягом усієї концертної програми звучало дуже багато народних пісень, адже саме до них співачка ставиться чи не з найбільшим трепетом.

«Мама не тільки знаменита і талановита тим, що вона так гарно співає. Вона їздила по селах, записувала там слова пісень і кожне слово розшифровувала. Ви ж знаєте як вріжуть в нас бабусі – то навіть слів не чути.  Ото мама сиділа й виписувала. І я думаю скільки в нас в кожному поколінні неймовірного багатства. Так шкода, що воно може просто зникнути. Я вважаю, що наше багатство – це наша родина», - розповіла співачка.


 

Позаяк, Тоня Матвієнко постійно наголошувала на тому, що для неї особливо важливо не просто заспівати, а й розвіяти всі ті стереотипи, які викривлюють сприйняття глядачів, більше розповісти про себе.

«Так, я дійсно дочка своєї мами. Мене назвали в честь бабусі Антоніни. Але прізвище Матвієнко я тільки рік тому записала в паспорт», - поділилася Тоня.

Також вона порадила співати усім, бо, мовляв, нема таких людей які б не вміли співати, а в моменти, коли важко - краще поспівати, ніж плакати.


 

Концертний тур не спроста називається «Тобі». Бо ж зірка попри свій молодий вік, багато чого пережила в житті, але з’явилася та людина, яка подарувала істинне щастя.

«Я люблю, я закохана, я вдруге стала мамою. Сьогодні моїй Ніні, яку ми назвали в честь мами рік і чотири місяці. Раніше взагалі виникали питання: навіщо я живу, навіщо мені шоу-бізнес, ці нерви. А зараз в мене такий період, що просто все склалося. Пазли зійшлися. Я навіть коли була в положенні, думала: «Господи, капєц моїй кар’єрі. Але ні. Навпаки якось сили з’явилися. Тому я стала сильною завдяки чоловіку», - відверто розповіла вона.

Нещодавно вона була в Лівані і Бейруті і тільки на годинку навідала найрідніших, аби встигнути подарувати радість новій публіці.


 

Знаменитість пробувала співати пісні іноземною мовою, але відчула, що це не її. Якось на фестивалі в США серед присутніх сидів бомж-афроамериканець. Коли жінка проспівала цю пісню, він підійшов і сказав: «Вері бюріфул».

«От я ще раз переконалась, не головне якою мовою ти співаєш, головне – душею. Тому я тепер точно знаю, що в афроамериканців є «мурашки»» - усміхається Тоня.

Крім власних пісень, гостя заінтригувала глядачів подаруноком. Ним став бандурист Валентин Лисенко, який особливий тим, що сам по всьому світу робить електронні бандури.

бандурист Валентин Лисенко (зліва)
бандурист Валентин Лисенко (зліва)

 

Зрештою, вона відповіла на питання, яке багатьох хвилювало: чи є друзі в шоу-бізнесі ?

Виявляється, що так. Однією з її добрих подружок є Наталка Дзеньків, солістка гурту «Лама».

«Якось вона мені розповіла, що вона навчає людей не тільки вокалу, а й розкриває таємниці, як писати пісні. Ми з нею так подружилися і ці всі уроки переросли в те, що я попросила написати пісню для себе. Коли вона продемонструвала пісню, я вирішила, що в нас вийде гарний дует», - захоплено говорить Тоня.
 

Улюблениця глядачів не скупилася на компліменти і була відкритою абсолютно до всіх. Вона з радістю вийшла в зал і потанцювала з досі не відомим їй чоловіком.

«Я колосально задоволена, що  зустрілась з вами. Ви не уявляєте, як це для мене важливо ! Знаєте у мене сьогодні, як День народження. Ви мені подарували величезний подарунок, коли прийшли, який додав мені іще більше впевненості, що я правильно все роблю і не повинна зупинятись», - підсумувала співачка.

На прохання прихильників артистка заспівала на біс «Ой летіли дикі гуси». А ще - не скупилася на компліменти і селфі.



























2







1


Бандурист Василь Лисенко
Бандурист Василь Лисенко






2
Бандурист Василь Лисенко  (в центрі)
Бандурист Василь Лисенко (в центрі)

Антоніна АНДРІЙЧУК

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024