«Інтереси Волинської області відстоюють саме наші патріоти», – кандидат у депутати Луцької районної ради Олександр Гурський

14 Жовтня 2020, 13:54
Олександр Гурський 3496
Олександр Гурський

Олександре Григоровичу, звідки Ви родом, яку маєте освіту, сім’ю?

– Я народився 1970 року в місті Ківерці й тут провів усе своє свідоме життя. Після закінчення школи вступив до училища лісового господарства, потім став студентом Київської сільгоспакадемії. Щоправда, через три роки вимушений був покинути навчання, бо в 90-ті роки дуже сутужно було з фінансами. І повну вищу освіту здобув у 2000-му, отримавши спеціальність «Правознавство». Трудову діяльність розпочав ще після закінчення училища лісового господарства – трудився лісівником у Ківерцівському лісовому господарстві. А з 1992 року взявся за підприємництво, зокрема – сферу послуг, пов’язану з автомобілями. Щодо сімейного стану, то одружений, маю двох дітей.

Ось уже два роки Ви є головою Ківерцівської районної ради. Що спонукало так кардинально змінити сферу діяльності?

– Я не сказав би, що аж так кардинально. Адже до того, як мене обрали головою, був три скликання поспіль депутатом райради. За ці 12 років набув такого досвіду, який дозволяв упливати на процеси життєдіяльності району. А що отримав високий вотум довіри від партії, членом якої є, то не зміг не виправдати сподівань та очікувань. Як результат, 90 відсотків депутатів Ківерцівської райради саме за мене віддали голоси під час обрання голови.

Які стратегічні для Ківерцівщини рішення було ухвалено за період Вашого головування?

– Успішних рішень було ухвалено, а потім і реалізовано багато. Найбільше ми пишаємося будівництвом школи в селі Башлики. Це державний проект, кошторис якого становить не один мільйон гривень. Але районна рада теж долучилася до співфінансування. Буквально нещодавно було відрито сучасний дитсадок у селі Дачне.

За моєї каденції було ухвалено важливі рішення щодо утримання районної лікарні, закладів шкільної та позашкільної освіти, спортивних майданчиків.

Зараз Ви знову балотуєтеся.

– Йду у депутати Луцької районної ради  від волинського осередку партії «ЗА Майбутнє», бо переконався: інтереси Волинської області відстоюють саме наші патріоти на чолі Ігорем Петровичем Палицею та Іриною Мирославівною Констанкевич.

Коментарі
17 Жовтня 2020, 23:07
Дуже прикро, що поважні люди Ківерець та району, а саме директори шкіл, продались майбаху , стали політичними повіями і допомагають Ківерцівську ОТГ покласти на лопатки перед олігархом. Ганьба вам, нешановні!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024