Як маніпулює Тростянецький Ковальчук у своїх агітках

15 Жовтня 2020, 16:22

Брудні технології та свідома маніпуляція – саме такі методи використовуються у передвиборчій боротьбі за крісло очільника Ківерцівської об'єднаної територіальної громади.

В агітці кандидата на посаду Ківерцівського міського голови Олександра Ковальчука опубліковано слова директора Тростянецької школи І-ІІІ ступенів Миколи Глинського, який начебто засвідчує свою підтримку пану Ковальчуку.

Однак, дозволу про використання фото та начебто прямої мови, у Миколи Глинського ніхто не запитував. Щобільше, ніякого інтерв’ю на підтримку Ковальчука Глинський не давав, адже балотується у депутати до Ківерцівської міської ради від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» та на посаду Ківерцівського міського голови підтримує нинішнього голову Ківерцівської об'єднаної територіальної громади Володимира Жгутова, який також йде від команди «ЗА МАЙБУТНЄ».

Про те, що його авторитетністю ось так зухвало скористався Олександр Ковальчук тихцем, Микола Євгенович дізнався вже тоді, коли агітку почали роздавати у селах.

Свою позицію Микола Глинський озвучив і на зустрічі з виборцями у селі Тростянець цими днями, де одне із перших питань, яке прозвучало, власне, і стосувалося інциденту з агіткою Ковальчука.

«Єдиним кандидатом, якого підтримую, є Володимир Жгутов, і згоди на розміщення начебто моїх слів в агітматеріалах Ковальчука я не давав»,  наголосив під час зустрічі з людьми Микола Глинський.

У цій же агітці пан Олександр декларує свої життєві принципи, серед яких зазначає, «чесність» та «людяність».

Але, вочевидь, написане абсолютно протилежне його вчинкам. І його агітка – далеко не єдиний приклад такої «чесності».

Команда кандидатів у депутати Ківерцівської міської ради партії «ЗА МАЙБУТНЄ» закликає пана Олександра Ковальчука публічно пояснити таке відверте маніпулювання і нагадує, що принципи потрібно не лише декларувати, але й дотримуватися, тип паче, коли так «щиро» про це обіцяєш.