У Ківерцях відбулися змагання з мініфутболу та теніс

17 Жовтня 2020, 13:27
У Ківерцях відбулися змагання з міні-футболу та теніс 2650 Джерело: Facebook
У Ківерцях відбулися змагання з міні-футболу та теніс

На міському стадіоні міста Ківерці «Колос» змагалися представники трудових колективів підприємств та установ Ківерцівської міської об’єднаної територіальної громади. 14 жовтня відбулися змагання з мініфутболу та тенісу.

Інформує Kivertsi Rada у Facebook.

За підсумками зіграних ігор переможцями стала команда товариства з обмеженою відповідальністю «ВПМК-Трейд»; другими  команда Ківерцівського районного відділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області; третє місце  за командою Ківерцівського відділу поліції головного управління національної поліції у Волинській області; четверте місце зайняла команда Ківерцівської філії «Волиньобленерго» і закрили турнірну таблицю ківерцівські лісівники. Команди-учасниці турніру отримали в нагороду кубки, грамоти, заохочувальні призи від спонсорів – Романа Мосійчука та товариства з обмеженою відповідальністю «Волиньагропродукт» (керівник Володимир Маковецький шквальні оплески від вболівальників та купу позитивних емоцій.

В турнірі з мініфутболу серед юнаків та дівчат перше місце посіли «Леви» (тренер-викладач Дмитро Гаврук), другими стали «Сіріус» (тренер-викладач Віктор Люпа), третє – за «Соколами» (тренер-викладач Дмитро Гаврук). Кращим гравцем поважне журі визнало Дмитра Качковського; найспритнішим воротарем став Ренат Крайсвітній, найвправнішим захисником – Ярослав Моклиця. Окрім традиційних кубків та грамот ці юні спортсмени отримали ще й солодкі подарунки від Ківерцівської міської ради.

Читайте також: COVID-19: у Ківерцівському районі нові карантинні заходи

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39