Кандидат у депутати Волиньради Ігор Лех зустрівся із жителями села Пальче

17 Жовтня 2020, 13:40
2692

У селі Пальче Ківерцівського району кандидат у депутати до Волинської обласної ради Ігор Лех познайомив місцевих мешканців із головою Підгайцівської громади Юрієм Семенюком, разом із яким йде на вибори в одній команді «За майбутнє». 

«Я представляю в обласній раді інтереси мешканців Пальче ось уже другу каденцію. Дякую їм за довіру. В рамках децентралізації село Пальче приєднується до Підгайцівської громади, тому вкрай важливо, аби жителі обрали сільського голову, який реально дбатиме за добробут кожного з них», – переконаний Ігор Богданович. 

Під час зустрічі із мешканцями села Пальче обговорили позитивні результати співпраці Ігоря Леха як нинішнього депутата обласної ради із громадою, а саме: освітлення вулиць, ремонт ФАПу, будівництво нового спортивного майданчика на території школи тощо.

Кандидату на голову Підгайцівської ОТГ Юрію Семенюку люди озвучили свої побажання щодо покращення інфраструктури, зокрема завершити освітлення вулиць села та заасфальтувати дороги, які ще лишились без ремонту.


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024