«Волиньприродресурс» – зразок правильного підходу до залучення інвестицій та наповнення бюджету», – Ігор Лех

18 Жовтня 2020, 17:01
Ігор Лех 1768
Ігор Лех

Депутат Волинської обласної ради Ігор Лех протягом чотирьох років відстоював діяльність комунального підприємства «Волиньприродресурс», яке було створене з ініціативи ексголови Волиньради Ігоря Палиці.

Нещодавно підприємство запрацювало на повну потужність, за останній місяць добуло більше тонни бурштину.

«Скептики не вірили, що комунальне підприємство «Волиньприродресурс» запрацює! І ось відповідь – «Волиньприродресурс», створений з ініціативи Ігоря Палиці, добув стільки бурштину за місяць, скільки державне підприємство «Укрбурштин» не добуває у своїх офіційних звітах за рік! Одна тонна проти 140 кілограмів. Відчутна різниця!»,  розповів Ігор Лех.

Він вважає, що «Волиньприродресурс»  це зразок правильного підходу до залучення інвестицій через діяльність комунального підприємства та наповнення бюджету.

Як відомо, днями у сесійному залі Волинської обласної ради відбувся аукціон із продажу бурштину-сирцю.

«Це дійсно знакова подія в історії Волині: у нас відбувся перший в Україні відкритий аукціон з реалізації бурштину-сирцю, офіційно добутого на Маневиччині комунальним підприємством «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради»,  наголосив Ігор Лех.

За результатами аукціону продано 627 кілограмів бурштину на загальну суму 21 мільйон 650 тисяч гривень. Всього було виставлено на торги понад 1 тонну сонячного каменю. Участь в публічних торгах взяли компанії та фізичні особи, які попередньо реєструвалися.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024