«Високий рівень освіти – запорука економічного розвитку країни», – Анна Мовяк

21 Жовтня 2020, 15:11
Анна Мовяк 2902
Анна Мовяк

Свобода слова та вибору, рівність усіх перед законом та високий рівень освіти –  це європейські цінності, навколо яких об’єднуються незламні та сильні духом люди.

Одна з таких людей – Анна Мовяк – чинна депутатка Луцької міської ради від політичної партії «Народний контроль».

Анна є членкинею постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Анна має активну громадянську позицію та підтримала країну у найважчі часи. Вона була активісткою Майдану та являється членкинею ГО «Автомайдан України».

Варто зауважити, що серед успішних проєктів, реалізованих Анною – є облаштування куточка матері та дитини у Луцькій міські раді.

Анна, ставши депутаткою міської ради, на першу сесію прийшла зі своєю тримісячною донькою. Саме завдяки Анні, вперше в стінах міської ради, було вирішено питання про облаштування такого місця.

Команда «Європейської Солідарності» – це ті люди, які виступають за рівні права та можливості та борються за безбар’єрне середовище для всіх людей.

Якими цінностями керуєтесь як політик?

Я є прихильницею стратегічного планування та для мене дуже важливо знати куди та для чого ми йдемо. Саме тому, я є учасницею робочої групи по напрацюванню стратегії Ківерцівської громади. Хочу, щоб усі комунальні підприємства та установи мали реальний перспективний план розвитку. Це покладе край нерозумному використанню коштів.

Анно, які зміни є пріоритетними для Вас в громаді після перемоги?

По-перше – це питання благоустрою. Важливим завданням для мене є розробка дорожньої карти ремонту тротуарів та вулиць.

По-друге – це розвиток міської лікарні. У Ківерцях є унікальна можливість надавати послуги з медичної реабілітації. За парканом міської лікарні знаходиться лісопаркова зона, яку можна було б використовувати у рекреаційних цілях. Також, це може бути гарна можливість для наповнення місцевого бюджету.

Чому Ви вирішили приєднатися до «Європейської Солідарності»?

Оскільки я сповідую цінності, які закріплені у програмі партії. Також, мені імпонує ця політична сила тим, що вона знає, у якому напрямку ми рухаємося. А це – Європейський Союз та НАТО.

Анна Мовяк вважає, що успішність країни залежить від рівня освіти.

Вкладення у людський капітал – дорівнює економічному розвитку!

Лише разом, ми зможемо подолати усі труднощі та досягти поставлених цілей.

Коментарі
22 Жовтня 2020, 00:55
А по Закону може член однієї партії балотуватися від іншої? Адже вона депутат міської Ради від партії іншої з якою йшла на вибори. Тут питання до ТВК
22 Жовтня 2020, 22:03
Згідно Нового Кодексу про вибори, в депутати може йти тільки член тієї партії яка висовує або позапартійний
23 Жовтня 2020, 17:49
То чому її не знімає з перегонів комісія?
24 Жовтня 2020, 13:26
Бо це Мов"як-для неї все можна. Шкода що від однієї партії тільки можна йти-а то вона могла б піти і з іншими
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024