Громада – це люди, вони заслуговують шанобливого ставлення та людських умов для проживання

21 Жовтня 2020, 15:20
3211

«Європейська Солідарність» – це люди, які розуміють важливу роль підприємництва в розвитку економіки та всіма способами працюють на благо своїх громад.

Яна Церкевич – має досвід роботи у державній службі, банківській сфері та зараз займається підприємницькою діяльністю. За рік такої діяльності, Яні вдалося забезпечити 12 людей робочими місцями.

Чому Ви підтримуєте Європейську Солідарність?

Я йду на вибори з партією Європейська Солідарність, тому що це єдина демократична сила, яка зацікавлена розвивати Україну. Мені імпонують пріоритети «Європейської Солідарності» – це освіта та наука, економічне процвітання, захист держави та міжнародна політика, забезпечена армія та  соціальний захист населення, а особливо українізація населення, популяризація української мови, пісні та кіно. Це той фундамент, на якому будується держава і виховується нація!

Які зміни є пріоритетними для вас в громаді після перемоги?

Перше і найголовніше – це створення інвестиційно – привабливого клімату в громадах.  Залучення інвестицій – це нові робочі місця, збільшення надходжень до бюджету, кращий рівень життя людей. Ми будемо всіляко підтримувати людей, які  створюють робочі місця. 

Наші комунальні підприємства заробляють, надаючи послуги жителям громади. Зараз вони працюють на застарілій техніці, яка обслуговує лише місто і частинку сіл громади. Підприємства давно потребують розвитку та оновлення техніки. Громада збільшилася, збільшується обсяг робіт. Вкладення у комунальні підприємства дасть змогу не тільки надавати якісні послуги своїм жителям, а й заробляти кошти в інших громадах.

Важливо провести інвентаризацію земель, інвестор має бачити, які землі є перспективними для ведення бізнесу. Разом з цим, обов’язково мають бути відкриті та публічні всі списки та черги на отримання земельних ділянок.

Що ви зробили у вашій громаді, чим ви можете пишатись?

Чим я пишаюся? Як депутат районної ради, я завжди відстоювала інтереси своєї громади, для мене надзвичайно важливо щоб Ківерцівська об'єднана територіальна громада була успішною та багатою.

За мою каденцію депутатки, було прийнято багато позитивних рішень, завжди намагалась поступати по совісті та протистояти брехні, але найголовніше, я думаю, це те, що вдалося відстояти передачу комунального майна районної ради у власність об’єднаної громади.

Якими цінностями керуєтесь як політик?

Головне для мене – законність при прийнятті рішень, оскільки люди часто говорять, що у нас погані закони. Закони у нас, в основній своїй частині, нормальні, потрібно тільки їх дотримуватися.

Громада – це люди, вони заслуговують шанобливого ставлення та людських умов для проживання.

Коментарі
22 Жовтня 2020, 02:07
Не позорте Ткачука.Він порядна людина а Ви виставляєте його на посьмиховисько. Який його шанс на Голову ОТГ? Сміх для одних і гріх для інших. Крім того що отримає 5 місце- масу критики, негативу, компромату-який будуть читати тисячі
23 Жовтня 2020, 17:48
Не порядна людина Ткачук. Знає що програє, йде технічним кандидатом на підтримку Жгутову щоб втопити Ковальчука. За його керівництва у нас в селі -сидів на табуретці, сільська рада була в аварійному стані-в дитячому садочку сиділи і сьогодні йде на голову ОТГ. Сміх на все село. Видно Жгутов заплатив або Яна попросила бо все робить що вона просить
23 Жовтня 2020, 20:18
Зато тепер Саша в кожаному кріслі і в новому джипі лапшу на вуха вішає, як все зробить вже мабуть ділянку якусь намітив з лісом , раз так старається і чужі заслуги собі просвоює!!!
24 Жовтня 2020, 13:21
А ти бачила яке село він прийняв від Ткачука? Пишеш дурниці. Якби не Ковальчук-ходила б по коліна в болоті по селу з фонариком і за хлібом їздила хто знає куди
24 Жовтня 2020, 13:23
Ткачук вже два дні роздає гроші по селу щоб за нього проголосувати.Де сьогодні він буде-хто знає?
24 Жовтня 2020, 20:42
Тріпло ваш Саша рідкісне, але є правда а є брехня,поки Ткачук був головою рда все тянув на Тростянець , поки був сільським головою подавав в оренду землі з яких тепер цей баламут косить гроші і робить щось а щось собі бере, найгірше що може статися, що він стане головою. а на рахунок грошей по селу то ти канєшно загнула, що підгорає))))? чи Саша ще не добудувався?? Озеряни , ви там як нормально, пісок ще є???
26 Жовтня 2020, 12:12
Що я говорив! Ткачука виставили на посміховисько, ганьба ! Ось такі люди керували районом.
27 Жовтня 2020, 12:05
Районом керував не Ткачук , а ЯНА
27 Жовтня 2020, 19:48
Ткачук був у Яни за водія
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024