Ігор Лех зустрівся із мешканцями села Борохів

22 Жовтня 2020, 14:01
3583

Кандидат у депутати Волинської обласної ради Ігор Лех разом із головою Підгайцівської об'єднаної територіальної громади Юрієм Семенюком побували у селі Борохів.

«У розмові із місцевими мешканцями зрозумів, що вони переймаються долею свого села, яке після виборів приєднається до Підгайцівської ОТГ. Вважаю, що їхні хвилювання даремні, адже за час існування Підгайцівської громади населені пункти суттєво відчули покращення у соціально-економічному розвитку. У разі перемоги команди «За майбутнє» це чекає і на ті села, які лише зараз приєднуються.

Крім того, наша команда, яка об’єднала народних депутатів та людей, які готові працювати на благо Волині, пріоритетним завданням вважає залучення інвесторів та наповнення бюджету.

Підгайцівській ОТГ це під силу, адже вона є перспективною та привабливою для інвестицій, із хорошим географічним розташуванням. А команда «За майбутнє» на різних рівнях – державному, обласному, місцевому, сприятиме цьому», – вважає Ігор Богданович.

Нагадаємо, Ігор Лех є №1 у списку кандидатів в депутати Волинської обласної ради партії «За майбутнє» від територіального виборчого округу № 3, до якого входять:

– Ківерцівська міська громада: місто Ківерці, села СуськСокиричіЗвозиСлавнеСловатичіБодячівДідовичіЗабродиКонопелькаМуравище.

– Боратинська сільська громада: села БоратинНовоставРованціГолишівБаївГородищеЦеперівПроміньМстишинКоршовецьЛучиціВербаїв.

– Колківська селищна громада: селище міського типу Колки, села БоровичіГодомичіРудникиСтаросілляЧетвертняГрузятинКалинівкаНовоукраїнкаОстровки.

– Олицька селищна громада: селище міського типу Олика, села ГорянівкаДерноДідичіЖорнищеЗалісочеКотівЛичаниМетельнеМощаницяНосовичіОдерадиПокащівПутилівкаСтавокХром'яківЧемерин.

– Підгайцівська сільська громада: села ПідгайціКрупаСтрумівкаЛищеВоротнів.

– Цуманська селищна громада: селище міського типу Цумань, села ЛипнеХолоневичіБерестянеКадищеЗнамирівка.

Коментарі
23 Жовтня 2020, 16:12
Жаль, що депутата не запитували про вирізання ним лісу https://konkurent.ua/publication/65385/u-spravi-pro-masshtabnu-nezakonnu-virubku-lisu-figurue-deputat-volinradi/
23 Жовтня 2020, 16:14
За законом, всі мають в масках в приміщенні - Ківерцівський район вже в червоній зоні, де обмеження суттєвіші. Депутат, який публічно порушує закон, та ще й юрист за освітою, не має права бути депутатом
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024