«Я вирішив твердо: йду – у депутати Ківерцівської міської ради!», – Микола Озюк

23 Жовтня 2020, 19:13
4686

Микола Озюк йде у депутати Ківерцівської міської ради від партії Європейська солідарність.

Мені, як керівнику громадської організації, котра пов’язана із залученням молоді до спорту є досить важлива підтримка місцевої влади, адже не один раз ми чуємо від місцевих чиновників: «Діти - наше майбутнє». Я хочу заперечити це твердження, адже діти та молодь це наше сьогодення! Саме зараз потрібно залучати усі верстви населення до здорового способу життя.

Тому я і балотуюся у депутати. Моя ціль – це відкрите спілкування з громадськістю, залучення коштів та розвиток спортивної та освітньої інфраструктури громади, адже нам потріба здорова та успішна нація.
Так, я вирішив твердо: йду – у депутати Ківерцівської міської ради! Балотуюся разом із хорошою командою, до якої ввійшли спеціалісти – люди, які готові змінювати громаду! Так, ми різні, але інтереси в нас одні. Я продовжую крокувати з Європейською Солідарністю. Впевний, що наша громада буде європейською! 

Зазначу, що ми – єдина сила, котра не піддалася на фінансові провокації. Ми рухаємося чесно та справедливо!

Шановні жителі громади, закликаю прийти на виборчі дільниці та зробити свідомий вибір. Адже успішна, європейська громада починається з кожного з нас!

Прошу віднестися до виборів відповідально, нашій громаді потрібні зміни на краще!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024