Ківерцівська райлікарня отрмала закордонне обладнання для діагностики зору

27 Травня 2017, 20:51
3563

Волонтери привезли для Ківерцівської центральної районної лікарні медичне обладнання із Німеччини.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

«Ми отримали звернення тоді ще від голови Ківерцівської районної ради Григорія Недопада (нині – перший заступник Луцького міського голови, –  авт.) про те, що місцева лікарня потребує обладнання. Передаємо прилади для визначення слабкості зору, для вимірювання чіткості зору, пристрій для проглядання рентген-знімків, дезінфектанти і велотренажер. Ніби об’єм невеликий, але речі всі дороговартісні», розповідає керівник благодійної організації «Серце для України», помічник народного депутата від УКРОПу Ірини Констанкевич Ігор Климчук.

Голова Ківерцівської районної ради, укропівець Василь Хмілевський переконаний, що забезпеченням медичних закладів повинна займатися держава, а не благодійні організації. Однак, в Україні розмір фінансування медицини, на жаль, досить обмежений.

Поки у лікарні розвантажують цінне обладнання, волонтери і самі розповідають, що потребують допомоги.

Зокрема, керівник благодійної організації «Серце для України», помічник народного депутата від УКРОПу Ірини Констанкевич Ігор Климчук та керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький просять на благодійних умовах надати їм в користування митний склад.


1









 

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024