Ківерчанин, що бігав за людьми з ножем відсидить шість років тюрми

29 Травня 2017, 23:31
1325 Джерело: www.mukachevo.net

Вирок зловмиснику, який погрожував усіх вбити та ганявся за людьми з ножем виніс Ківерцівський районний суд.

Про це інформує Волинське агентство розслідувань з посиланням на сайт Єдиного реєстру судових рішень.

Чоловік 11 січня 2017 року близько 22:00 викрав 10 погонних метрів металевої сітки. А вже 17 січня майже о 19:00 у Ківерцях зловмисника затримали з ножем. П’яний неадекват бігав по центральних вулицях містечка і погрожував усім перехожим розправою.

Так, у суді дали свідчення одразу декілька очевидців інциденту. Зокрема, на перехресті вулиць Пушкіна та Соборності до жінки кинувся чоловік з ножем у руці, який кричав, що вб’є її. Вона швидко сховалася у сусідньому магазині.

«Обвинувачений постійно вигукував «я тебе вбю! я тебе заріжу!». Люди, які перебували на вулиці, від цих криків лякались та переходили на іншу сторону вулиці», – йдеться у вироку суду.

Натомість підсудний пояснив, що у такий спосіб з ножем по вулицях Ківерців шукав свого знайомого, який забрав у нього верхній одяг. Мовляв, це його дуже розізлило.

Тим не менше, очевидці викликали правоохоронців і вже за декілька хвилин працівники поліції Ківерцівського ВП прибули на затримання. Проте зловмисник почав чинити їм опір, тому поліцейські попередили його про застосування зброї. Зрештою, завдяки сльозогінному газу на неадеквата з ножем вдалось одягнути кайданки.

Зрештою, його вину було доведено в суді. Щоправда, виявилось, що у 2004 році чоловіка вже судили за розбій та вбивство. Також його притягували до відповідальності за крадіжку.

Відтак, суд врахував усі обставини та тяжкість злочину і присудив йому за двома статтями 6 років позбавлення волі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024