Волинські лісівники за вихідні склали 50 протоколів за порушення правил полювання

18 Листопада 2020, 15:17
869

Під час посиленого патрулювання волинських лісів 14-15 листопада рейдові групи у складі єгерських служб, працівників державної лісової охорони, груп оперативного реагування та поліції склали 50 протоколів.

Про це повідомляє пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Охорона мисливських угідь Волині триває в посиленому режимі від початку відкриття сезону полювання. За цей час відбулося 1508 рейдів. Загалом за цей період склали 174 протоколи.

Траплялися і випадки браконьєрства, зокрема, на Любешівщині та Маневиччині. Працівники лісової охорони докладають максимум зусиль у боротьбі з браконьєрством та безвідповідальним ставленням мисливців до оформлення документів. Постійні рейди, встановлення фотопасток, систем відеонагляду, якими охоплено волинські ліси, є додатковим стимулом.

На базі держлісгоспів області нині діє 36 телевізійних систем спостереження, які виконують не лише протипожежну, а й функцію з охорони лісу від незаконних рубок та браконьєрів, 205 фотопасток встановлюються не лише у місцях підгодівлі, а й на територіях, які перебувають у найбільшій зоні ризику.

Читайте такожНа Ківерцівщині з'явиться новий веломаршрут 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром