У Ківерцівському районі продадуть 14 гектарів землі за 6 мільйонів гривень

26 Грудня 2020, 13:33
1889

У Ківерцівському районі приватному підприємству земельну ділянку площею 14 гектарів продають за 6 мільйонів гривень.

Про це йдеться у розпорядженні від 22 грудня 2020 року голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Зокрема, йдеться про земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 14,68 гектарів, розташованої за межами с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області.

"Затвердити вартість земельної ділянки, розташованої за межами с. Прилуцьке Ківерцівського району Волинської області, у розмірі шість мільйонів сто чотирнадцять тисяч шістдесят вісім гривень, визначену на підставі експертної грошової оцінки земельної ділянки", - пишуть у тексті розпорядження.

Продають ділянку приватному підприємству «БОГОР-ПЛЮС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

"Дозволити приватному підприємству «БОГОР-ПЛЮС» здійснити розрахунок за придбання земельної ділянки із розстроченням платежу терміном дії на два роки рівними частинами не рідше ніж один раз у три місяці згідно з графіком, який є невід’ємною частиною договору купівлі-продажу за умови сплати протягом 30 календарних днів після нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу не менш ніж 50 відсотків вартості земельної ділянки", - зазначають у документі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024