«Будуть роками вмирати»: армії «Л/ДНР» пророкують незавидне майбутнє

22 Червня 2017, 09:28
1060

Російсько-терористичні війська на Донбасі приречені на виконання ролі гарматного м'яса, яке буде роками гинути на передовій лінії фронту. Якщо Кремль зважиться почати масштабний наступ, то бойовики «Л/ДНР» приречені загинути в «м'ясорубці» – Україна має достатньо сил, щоб зупинити ворога.

Про це в ефірі «Обозреватель.LIVE» заявив блогер Серж Марко.

Він наголосив, що Росії буде складно використовувати Донецьку та Луганську області як плацдарм. Цей регіон легко моніторити і перекидання техніки і живої сили буде відразу ж помічена.

«Для того, щоб зараз продавити передню лінію на будь-якій ділянці фронту, потрібно туди заїхати, створити штурмові загони, підтримку артилерії. Це буде помічено і буде реакція», – сказав блогер.

За його словами, відповідна реакція України буде максимально жорсткою на дії окупантів.

«Відкриються ворота в бригадах ВДВ, рвонуть десантники на підмогу, авіація, великокаліберна артилерія. Не вийде вже так, як у 2014 році», –  наголосив Марко.

Блогер висловив надію, що в Кремлі чудово розуміють, що ситуація складається не на користь РФ.

«Все, що вони зможуть зробити – це висунути штурмову групу і зробити ще одну м'ясорубку, в якій загинуть тисячі», - зазначив він.

У такій обстановці, заявив Марко, окупантів на Донбасі чекає незавидна доля.

«Їх там насправді чимало. Те, що вони там гинуть, навіть їхні лідери визнали, що колосальні втрати ховаються. Вони так можуть ще роками вмирати на передовій лінії», – додав блогер.

Як повідомляв «Обозреватель», один з  колишніх ватажків «ДНР» поскаржився на плачевний стан військ російських найманців на Донбасі.

Андрій РОМАНЮК, ківерчанин, облогер

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39