Ківерцівський депутат вимагає звільнення директора музейного комплексу

23 Червня 2017, 13:29
1811

Анатолій Король звинувачує директора Лопатенського музейного комплексу у порушенні закону.

На засіданні постійної комісії Ківецівської районної ради з питань освіти, культури, молоді, спорту, сім’ї, охорони здоров’я та соціального захисту населення, що відбулося 19 червня, Анатолій Король вимагав звільнення директора Лопатенського історико-природничого музейного комплексу Валентини Шульгач як такої, що не відповідає займаній посаді. Про це Анатолій Король повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Депутат каже, що Валентина Шульгач за два роки дії Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» не зробила нічого щоб привести музей у відповідність до закону. Навпаки прославляє НКВДистів за кошти районного бюджету.

«Голова комісії шановний Олесь Марищук тричі відмовляв у моїй пропозиції зачитати рішення тимчасової контрольної комісії районної ради з питань проведення перевірки діяльності підприємств, установ та організацій, які перебувають у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Ківерцівського району, адже у матеріалах комісії його не було. Натомість у матеріалах був лист директора Валентини Шульгач до голови Ківерцівської районної ради з проханням виділення 50 тисяч гривень на розвиток комунального закладу «Лопатенський історико-природничий музейний комплекс», - обурюється Анатолій Король.

Також читайте:

Лопатенський музей застряг у часі, - депутат «Свободи»

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024