За п'яну сварку в авто у двох товаришів можуть забрати водійські посвідчення

27 Січня 2021, 15:12
Фото ілюстративне 1278 Джерело: https://zakarpattya.net.ua/
Фото ілюстративне

На Ківерцівщині двоє нетверезих товаришів посварилися за кермом авто й отримали протоколи про адміністративні порушення.

Інцидент стався 26 січня ввечері. Про це інформує сайт Національної поліції у Волинській області.

На лінію екстреного зв’язку 102 надійшло повідомлення від жителя Ківерцівського району, який розповів, що до нього звернувся незнайомець та попросив викликати поліцію. Чоловік повідомив, що його побили, відібрали мобільний телефон, гроші та автомобіль. Дії невстановленої особи поліція попередньо кваліфікувала за статтею 187 Кримінального  кодексу України (розбій).

На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 міста Ківерці. Там з’ясувалося, що чоловік, котрий просив викликати поліцію, житель Ківерцівського району.

Напередодні волинянин випивав разом зі знайомими, після чого на автомобілі заявника Opel Vectra вони поїхали додому. По дорозі між колегами виникла суперечка, і той вигнав заявника із транспортного засобу.

На обох правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи. Їх скерують до суду. Адміністративні матеріали, щодо неправдивого виклику поліції не складалися, оскільки до поліції телефонувала третя особа, яка не могла знати про достовірність інформації.

Правопорушникам загрожує до 17 тисяч гривень штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами від одного до трьох років.

Читайте також: Родич-крадій: у ківерчанина поцупили гроші з сейфа

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром