До Прилуцького неохоче пускають маршрутки №19

02 Липня 2017, 14:32
1393

Спочатку перевізник пускав близько п'яти оборотних рейсів на день, згодом скоротив до чотирьох, наразі їх лише два.

Перевізник неохоче пускає рейси маршрутки №19 до села Прилуцьке через зіпсовану дорогу, яка «розбиває» автобуси, – пишуть Волинські Новини.

Про це йшлося під час громадського обговорення місцевої ініціативи про добровільне об’єднання територіальних громад.

Між Луцьком та Прилуцьким діє договір про співпрацю, зокрема, і в напрямку забезпечення громадського транспорту. Маршрут №19 свого часу визначали як найбільш оптимальний для продовження у село. Спочатку перевізник пускав близько п'яти оборотних рейсів на день, згодом скоротив до чотирьох, наразі їх лише два.

Хоча, зі слів сільського голови Прилуцького Валентина Арчибасова, люди задоволені й тим, проте хотіли б, щоб маршрутка їздила частіше та за оптимальнішим маршрутом. Адже рейси маршрутки №19 в часі пересікаються з автобусами №103 та 107.

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк зауважив, що єдиною пересторогою перевізника є якість дорожнього покриття, зокрема, на вулиці Богуна, що в Прилуцькому.

Разом з тим, відповідно до договорів про співпрацю, запланований ремонт даної ділянки дороги, що з часом має вирішити ситуацію.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024