У Ківерцях дівчата грали у міні-футбол

02 Липня 2017, 19:00
3750

До Дня молоді провели відкритий турнір Ківерцівського району з міні-футболу серед дівчат.

У неділю, 25 червня, на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбувся відкритий турнір Ківерцівського району з міні-футболу серед дівчат, присвячений Дню молоді та Конституції України. Про це Район. Ківарці повідомила заступник директора Ківерцівської ДЮСШ Оксана Щербинська.

Участь в змаганнях взяли три команди: ДЮСШ №2 міста Луцька, команда №1 Ківерцівської ДЮСШ (місто Ківерці) та команда №2 Ківерцівської ДЮСШ (село Берестяне).

Турнір проводився за коловою системою та було зіграно три гри. Перша гра відбулася між командою №1 Ківерцівської ДЮСШ (місто Ківерці) та ДЮСШ №2 міста Луцька, в якій наші дівчата отримали поразку.

Другу гру зіграли між собою команда № 1 Ківерцівської ДЮСШ (місто Ківерці) та команда №2 Ківерцівської ДЮСШ (село Берестяне). Команда № 2 показала хорошу командну гру та отримала перемогу над командою № 1.

Третя гра відбулася між ДЮСШ № 2 міста Луцька та командою № 2 Ківерцівської ДЮСШ (село Берестяне). У запеклій боротьбі за перше місце наші дівчата перемогли з рахунком 2:1.

Переможці та призери змагань:
І місце - команда №2 Ківерцівської ДЮСШ (село Берестяне);
ІІ місце - команда №1 Ківерцівської ДЮСШ (місто Ківерці);
ІІІ місце - ДЮСШ №2 міста Луцька.

1




Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами та солодкими призами сектору у справах молоді та спорту Ківерцівської районної державної адміністрації. Безпосереднє проведення змагань здійснювалось Ківерцівською дитячо-юнацькою спортивною школою.

Команду до змагань підготували тренери-викладачі з футболу Михайло Ходорчук та Дмитро Гаврук.

2

 


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024