Ківерцівські волонтери їздили в зону АТО

06 Липня 2017, 19:00
2914

Зібрати речі допомогли волонтери, підприємці та просто небайдужі громадяни. 

Ківерцівські волонтери разом з ГО «Серце Патріота» доставили вантаж в зону АТО. Про це повідомляють в групі «Самооборона Ківерець» у Facebook.

Зібрати речі допомогли волонтери, підприємці та просто небайдужі громадяни. Необхідні речі, адресні вантажі отримали наші земляки з 14 та 24 бригад, батальйонів «Світязь» та «Волинь».

Транспорт був заповнений. Бійцям везли холодильники, пральну машину, телевізор, бочки для води, продукти (печиво, сухарі, вареники). Збір продуктів організувала також Журавичівська та Омельненська сільські ради.

Загалом для допомоги бійцям зробили чимало справрав: зібрали запчастини до автомобіля ЗІЛ, виготовили скоби для деревʼяного перекриття, допомогли паливом та фінансово. В зоні АТО волонтери завітали в дитячий будинок інтернат міста Слов'янськ, де залишили 20 мішків одягу.

У Краматорську для центру біженців передали два піддони одягу. На зворотньому шляху волонтери забрали з батальйону «Волинь» вантажний автомобіль для ремонту. Волонтери звертаються з проханням допомогти фінансово або запчастинами для ремонту авто.

В зоні АТО відчувається гостра потреба в холодильниках та пральних машинах. Охочим допомогти звертатись в Ківерцівську міську раду або до Сергія Гетманчука.





1

2













 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024