Молодіжний простір «Тандем» запрошує долучитися до проєкту «Мій телефонний друг»

12 Лютого 2021, 17:07
Фото ілюстративне 1319 Джерело: https://www.freepik.com/
Фото ілюстративне

Громадська організація «Молодіжний простір «Тандем» запрошує долучитися до проєкту «Мій телефонний друг» та спробувати змінити життя самотніх людей старшого віку.

Про це повідомляє організація на своїй сторінці у фейсбуці.

Волонтери «Мого телефонного друга»:

  • декілька разів на тиждень телефонують своїм співрозмовникам та підтримують дружні стосунки;
  • самі обирають теми для розмов: хтось любить обговорювати рецепти, а хтось вчить разом англійську телефоном, а хтось обговорює актуальні новини;
  • спілкуються з координаторами проєкту та можуть давати зворотний зв’язок щодо різних ситуацій.

«Хочеш допомагати людям всього за пів години в тиждень? Готовий прокачати свої комунікативні навички? Мрієш долучитись до спільноти однодумців та шукаєш волонтерство мрії? Долучайся до проєкту!», – йдеться у дописі.

Подати анкету волонтера можна тут

Участь у проєкті дарує підтримку не лише підопічному, але і волонтеру. Вас навчатимуть та супроводжуватимуть на кожному етапі: після реєстрації, під час онлайн курсу, а потім вже після кожної розмови. А ще, на проєкті вас чекають найкращі онлайн вечірки та корисні активності для волонтерів

«Мій телефонний друг» — не просто проєкт, а велика та дружня спільнота, яка робить самотніх людей щасливішими та допомагає здійснювати мрії. Ми віримо, що лише декілька хвилин теплих розмов підносять настрій та допомагають іншим відчути себе важливими», – зазначається у дописі організації.

Долучайтеся до спільноти, яка вже об’єднала 6000 людей з усієї України. Реєструйтеся, проходьте онлайн-курс та допомагайте людям!

Читайте також: У Ківерцях просять допомогти новонародженим двійнятам

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024