В Україні через негоду обмежили рух транспорту в п’яти областях

14 Лютого 2021, 12:01
1203

Через складні погодні умови рух великовагового та великогабаритного автотранспорту обмежили в п’яти областях – на Волині, Прикарпатті, а також у Вінницькій, Рівненській та Хмельницькій областях.

Як повідомляє пресслужба ДСНС, це зроблено для забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки.

Обмеження руху транспорту діють у наступних регіонах:

  • Волинська область – на автодорогах Т-18-02 Маюничі – Шклинь (ділянка Торчин – Шклинь), Т-03-02 Піща – Козин (ділянка Володимир – Волинський – Павлівка) та Т-03-05 Нововолинськ – Локачі (ділянка Павлівка – Локачі).
  • Івано-Франківська область – на автодорогах Р-24 Татарів – Камянець-Подільський (ділянка м. Коломия – м. Городенка) та Р-20 Снятин – Тязів (ділянка м. Снятин – м. Городенка).
  • Вінницька область – на автодорогах М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (ділянка м. Жмеринка – м. Могилів-Подільський), Т-02-03 Погребище –Турбів – Сквира (ділянка смт Турбів – м. Погребище), Т-02-12 Вінниця – Шпиків – Комаргород (ділянка смт Тиврів – смт Шпиків). Крім того, у зв'язку із сильними поривами вітру та утворенням переметів на усіх автодорогах області загального користування тривають обмеження руху для автомобілів загального користування та великогабаритного автотранспорту.
  • Рівненська та Хмельницька області – на автодорогах державного значення в межах областей тривають обмеження руху усіх транспортних засобів, крім спеціалізованої техніки.

Згідно з оперативними даними ДСНС, з початку негоди рятувальники вивільнили зі снігових заметів понад 2250 одиниць транспортних засобів, у тому числі 75 карет швидкої медичної допомоги та 56 автобусів, надано допомогу понад 4,3 тисячі громадян. Для розчистки доріг від Служби автомобільних доріг залучили близько 1 540 осіб та 1 220 одиниць техніки.

Крім того, у ДСНС поінформували, що станом на ранок 14 лютого місцями спостерігається невеликий сніг у Кіровоградській, Тернопільській та Хмельницькій  областях. За інформацією Укравтодору проїзд по дорогах загального користування забезпечено.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром